پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی ، 21 صفحه اسلاید
پاورپوینت ساده است
قسمتی از متن:
1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها
2-جلوگیری از افزایش تعداد میکروارگانیسم های فعال
3- ایجاد شرایط محیطی نامناسب(مواد غذایی – رطوبت-pH- P.O.R نامناسب – حضور مواد بازدارنده
4- آسیب رساندن به میکروارگانیسم ها
روشهای جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی:
1-ایجاد شرایط آسپتیک – جلوگیری از آلودگی مواد غذایی تعداد ، نوع میکروارگانیسم اهمیت دارد
اقدامات: بسته بندی – جلوگیری از آلودگی شیر –کنسرو- روشهای بهداشتی ذبح-حمل ونقل و فرآوری گوشت – کنترل میکروارگانیسم های رقیب در صنایع تخمیری
2-زدودن یا حذف کردن میکروارگانیسم ها
شستشو – حذف قسمتهای زاید –فیلتراسیون
3- کند کردن رشد و فعالیت میکروارگانیسم ها
حرارت پایین – خشک کردن – ایجاد شرایط بی هوازی – استفاده از مواد شیمیایی
4- از بین بردن میکروارگانیسم ها
حرارت – اشعه
دانلود فایل
برای شروع اینجا کلیک کنید
آدرس کانال تلگرامی سامانه کمپ ایران
آدرس کانال تلگرامی سامانه کمپ ایران
لینک منبع و پست :http://campiran.ir/%d9%85%d8%ad%d8%b5%d9%88%d9%84-5084-%d9%be%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%be%d9%88%db%8c%d9%86%d8%aa-%d8%a7%d8%b5%d9%88%d9%84-%d9%86%da%af%d9%87%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%ba%d8%b0/
- ۹۵/۱۱/۲۵