رام گوشی

رام های مختلف گوشی و تبلت

رام گوشی

رام های مختلف گوشی و تبلت

  • ۰
  • ۰
پایان

مقدمه:

روان&lrm شناسی ورزشی شاخه&lrm ای از علم ورزش است که در جستجوی فراهم نمودن پاسخ به سؤالات مختلف در زمینه&lrm های رفتار انسانی در حیطه ورزش است. از آنجایی که روان&lrm شناسی به مطالعه رفتار می&lrm پردازد، بالطبع موضوع روان&lrm شناسی ورزشی نیز مطالعه حرکات و فعالیت&lrm های ورزشی در تمام ابعاد از فعالیت حرکتی یک کودک دبستانی تا مسابقات جهانی و المپیک می&lrm باشد.

اگر چه اهمیّت مسائل روانی در ورزش از چندین سال پیش شناخته شده است با این حال روان&lrm شناسی ورزشی هنوز دانشی بسیار جوان می&lrm باشد و در خلال دهه&lrm های اخیر علاقه و توجه به « روان&lrm شناسی ورزشی شناختی» افزایش چشم&lrm گیری یافته است. ابتدا تمام تلاش&lrm ها در این حیطه معطوف به مردان قهرمان بود اما در سال&lrm های اخیر این روند متحول شده است و روان&lrm شناسی ورزشی قهرمانان زن و مرد حرفه&lrm ای و برجسته افراد شرکت کننده در فعالیت&lrm های غیر حرفه&rlm ای را نیز مورد توجه قرار می&lrm دهد. به عبارتی هدف روان&lrm شناسی ورزشی کمک به ورزشکاران در تمام رده&lrm های سنی از نوجوانان تا بزرگسالان است.

امروزه متخصصان فیزیولوژی ورزش از دانش روان&lrm شناسی ورزشی برای کمک به شرکت&lrm کنندگان در برنامه&lrm های باز پروری قلبی استفاده می&lrm کنند تا آنها بر ترس خود نسبت به از سرگیری و شروع تمرین غلبه کنند. معلمان همچنین با استفاده از دانش روانشناختی ورزشی شیوه توجه به تأثیرات محیطی را که باعث بهبود اجرا می&lrm شوند، به متعلمان خود می&lrm آموزانند. دست اندر کاران تیمهای جوانان برای اطمینان از کسب تجارب مثبت از سوی ورزشکاران جوان، از روان&lrm شناسی ورزشی بهره می&lrm گیرند. و نهایتاً مربیان در تمام سطوح از تکنیکهای روان&lrm شناسی ورزشی همچون کنترل هیجان، تصویر سازی ذهنی، هدف گزینی و انگیزش کمک می&lrm گیرند تا ورزشکاران را در تکامل بخشیدن اجراهایشان یاری دهند. اکنون با پیشرفت علم روان&lrm شناسی ورزشی، بحث مهارت&lrm های روانی در اجرای عملکردهای ورزشی از اهمییت بسزایی برخوردار شده است و در حالی که قبلاً به اهمیت آماده سازی جسمانی تأکید می&lrm شد امروزه قهرمانان هرچه بیشتر بر آماده سازی روانی توجه و تأکید می&lrm کنند. تجارب کسب شده آنان حاکی از آنست که وقتی در میدانهای بزرگ با قهرمانانی همتراز به لحاظ جسمی&lrm به رقابت می&lrm پردازند، سرانجام آمادگی روانی پیروزی را به نفع یکی از طرفین رقم خواهد زد.

مربیان برتر نیز به جنبه&lrm های آماده سازی روانی ورزشکاران و ضرورت تدارک آن در طول تمرینات واقفند. و بخشی از برنامه آماده&lrm گی را به آماده سازی روانی اختصاص می&lrm دهند. با وجود این، آماده سازی روانی تا حدود زیادی مورد غفلت قرار گرفته است که به نظر می&lrm رسد عمده&lrm ترین علت این غفلت فقدان آگاهی مربیان در چگونگی آماده سازی روانی ورزشکاران می&lrm باشد. صاحبنظران ورزش چنین می&lrm پندارند که ورزش می&lrm تواند به بازیکنان جوان قدرت اراده&lrm گری، اعتماد به نفس، نحوه سلوک، برقراری ارتباط با دیگران و تجربه رسیدن به هدفهای مشکل را بیاموزد ولی امروزه می&lrm دانیم که این قابلیتها به طور خود بخودی به حداکثر نرسیده و رشد نمی&lrm یابند مگر اینکه ورزشکار تحت آموزش و تمرین مهارت&lrm های روانی1 قرار گیرد.

اکنون مهارت&lrm های روانی در همان نقطه&lrm ای قرار دارند که پنجاه سال پیش مهارت&lrm های جسمانی قرار داشتند مربیان باید به این اعتقاد دست یابند که مهارت&lrm های روانی هم چون مهارت&lrm های جسمانی قابل کسب&lrm اند و باید به طور اصولی و علمی آموزش داده شوند.



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-109711-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d9%88%d8%b1%d8%b2%d8%b4/
  • ۹۵/۰۷/۱۲
  • امیر نوروزی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی