رام گوشی

رام های مختلف گوشی و تبلت

رام گوشی

رام های مختلف گوشی و تبلت

  • ۰
  • ۰
گزارش

گزارش


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:80

فهرست مطالب:
1-1 مقدمه و تاریخچه کنسروسازی 1
1-2 معرفی کشت و صنعت گرگان 10
1-3 محصولات تولیدی شرکت 11
1-4 اصول و مراحل مختلف خط تولید محصولات کنسروی 13
1-4-1 انتخاب مواد اولیه 13
1-4-1-1 میوه و سبزی 13
1-4-1-2 مواد اولیه&zwnj ی نیمه آماده 13
1-4-2 درجه&zwnj بندی مواد اولیه 16
1-4-3 تمیز کردن مواد اولیه 17
1-4-4 آماده کردن ماده&zwnj ی اولیه 17
1-4-4-1 جدا کردن پوست میوه 18
1-4-4-2 دم&zwnj گیری و جدا کردن هسته 19
1-4-4-3 قطعه قطعه کردن 19
1-4-4-4 استفاده از خلاء برای خارج کردن اکسیژن، هوا و گازها (آبدهی در خلاء)&zwnj 19
1-4-5 بلانچینگ 20
1-4-6 فرمولاسیون 22
1-4-7 پر کردن در قوطی 23
1-4-8 خارج کردن اکسیژن و گازها 24
1-4-8-1 خارج کردن هوا با استفاده از دما 25
1-4-8-2 خارج کردن هوا با استفاده از روش&zwnj های مکانیکی 25
1-4-8-3 خارج کردن هوا با استفاده از تزریق 25
1-4-9 درب&zwnj بندی قوطی&zwnj های کنسرو 25
1-4-10 فرآیند دمایی کنسروها 26
1-4-10-1 پخت محصول 26
1-4-10-2 دما دادن به منظور استریلیزاسیون محصول 27
1-4-10-3 دستگاه&zwnj ها و روش&zwnj های دما دادن کنسروها 27
1-4-11 سرد کردن قوطی&zwnj های کنسرو 28
1-4-12 کدگذاری و برچسب&zwnj زنی قوطی&zwnj های کنسرو 28
1-4-13 کارتن&zwnj گذاری و نگهداری قوطی&zwnj ها 29
1-4-14 میکروبیولوژی کنسروها 30
1-5 خط تولید ذرت شیرین کارخانه&zwnj ی شهره 30
1-5-1 ذرت فریز شده 33
1-5-2 کنسرو ذرت شیرین 34
1-5-3 مخزن آب نمک&zwnj زنی 36
1-5-4 کوکر کولر 37
1-6 خط تولید خوراک بادمجان کارخانه&zwnj ی شهره 38
1-7-1 فلوچارت تولید کنسرو لوبیاچیتی با سس 40
1-7-2 فلوچارت تولید فرآورده&zwnj های گوجه&zwnj فرنگی 41
1-8 تاسیسات و تجهیزات کارخانه 42
1-8-1 سردخانه و انجماد 42
1-8-1-1 تجهیزات تولید و توزیع سرما 43
1-8-1-2 ساختمان سردخانه 44
1-8-2 دیگ بخار 46
1-8-3 انبارهای کارخانه 49
1-8-4 تصفیه&zwnj ی فاضلاب (تصفیه&zwnj ی آب صنعتی) 51
1-9 بخش کنترل کیفی محصول و آزمون&zwnj های آن 53
1-9-1 آب کارخانه 53
1-9-1-1 آزمون&zwnj های آب کارخانه&zwnj ی شهره 54
1-9-2 آزمون&zwnj های فیزیکی ـ شیمیایی کارخانه&zwnj ی شهره 58
1-9-3 آزمون&zwnj های میکروبی کارخانه&zwnj ی شهره 63
1-10 نتیجه&zwnj گیری 65
1-11 پلان کارخانه شهره 66
1-12 جداول 67
1-13 اشکال 69
منابع

فهرست جداول

جدول 1: برخی از روش&zwnj های نگهدای غذا 59
جدول 2: تخمین آب مورد احتیاج برای فرآیند کنسرو میوه و سبزی&zwnj ها 59
جدول 3: بخار آب مصرفی واحدهای مختلف در کارخانه 59
جدول 4: زمان و دما برای نابود کردن کلستریدیوم بوتولینوم در غذاهای کم اسید 60
جدول 5: درصد پری قوطی خوراک بادمجان (متوسط) 60


فهرست اشکال

شکل 1: دستگاه آنزیم&zwnj بر بلانچر 61
شکل 2: پرکن محلول خودکار (فیلر) 61
شکل 3: اتوکلاو مداوم FMC برای استریل کردن قوطی&zwnj ها 62
شکل 4: دستگاه اگزاستینگ با آب داغ 62

-1 مقدمه و تاریخچه کنسروسازی
کلمه کنسروسازی از لغت یونانی conservar به معنی حفظ کردن مشتق شده است. به طور کلی، کنسروکردن در صنایع غذایی عبارت است از ایجاد شرایطی که بتوان تحت آن شرایط محصول موردنظر را برای مدت&zwnj های طولانی حفظ نمود. کنسرواسیون غذا با استفاده از گرما، تاریخچه نسبتاً کوتاهی دارد. در اواخر قرن 18، هنگام لشگرکشی ناپلئون به روسیه، تعداد زیادی از سربازان فرانسه به علت مسمومیت&zwnj های غذایی تلف شدند و دولت فرانسه برای رساندن غذای سالم به لشگریانش، یک جایزه&zwnj ی 12000 فرانکی برای کشف روش کنسرواسیون غذا تعیین کرد. قنادی فرانسوی پس از سال&zwnj ها زحمت، موفق شد غذا را با جوشاندن در ظرف و لحیم کردن درب آن در همان دمای معین برای مدتی حفظ کند و جایزه مزبور را ببرد. این عمل به نام « appertization» نامیده شد که اساس کنسرواسیون غذا را تشکیل می&zwnj دهد.
نیکلاس آپرت نتوانست علت فاسد شدن غذا را با این روش توضیح دهد&zwnj ، ولی در ادامه با کشف میکروب توسط پاستور در سال 1864 لویی پاستور بیان داشت که عامل فساد در مواد غذایی کنسری، میکروب است. شیشه و قوطی حلبی در اوایل قرن نوزدهم (1810) توسط صنعتگری انگلیسی به ثبت رسید. در سال 1823، قوطی حلبی با سوراخی در بالای آن به نام canister نامیده شد و به بازار آمد. نام انگلیسی can و روش کنسرواسیون غذا با استفاده از گرما در قوطی حلبی و یا شیشه به نام canning از آن مشتق شده است.
و در ادامه صنعت کنسروسازی با تلاش&zwnj های افراد زیادی همچون شریور تکامل و توسعه یافت. امروزه که فقط 150 سال از تولید غذاهای قوطی شده می&zwnj گذرد، این صنعت به جایی رسیده که توانسته است هزاران نوع غذایی ساده و پخته آماده در اختیار مصرف کنندگان بگذارد. در کشور عزیزمان ایران، اولین کارخانه کنسروسازی در سال 1316 برای تولید کنسرو ماهی در بندرعباس تاسیس شد و در حال حاضر تعداد کارخانه&zwnj های کنسروسازی کشور متجاوز از 150 واحد است که در نقاط مختلف کشور و بویژه قطب&zwnj های تولید مواد اولیه مربوطه، مستقر می&zwnj باشند.
1-2 معرفی کشت و صنعت گرگان
شرکت کشت و صنعت گرگان در تاریخ 21/12/1352 تاسیس و تحت شماره&zwnj ی 34 در اداره&zwnj ی ثبت استان گلستان به ثبت رسیده است و در تاریخ 7/12/1355 پروانه&zwnj ی بهره&zwnj برداری آن به شمار&zwnj ه&zwnj ی 395/45 با تایید وزارت صنایع وقت تحت عنوان کشت و صنعت صادر گردیده است. مرکز اصلی آن در گرگان و فعالیت اصلی آن بر اساس ماده&zwnj ی 3 اساسنامه، عبارت است از انجام کلیه&zwnj ی عملیات مربوط به کشت و صنعت و انجام هرگونه فعالیت&zwnj های مربوط به تولید، تبدیل، عرضه و فروش محصولات اصلی و فرعی و همچنین بهره&zwnj برداری از سردخانه به ظرفیت سه هزار تن است.
لازم به ذکر است در گذشته&zwnj ای نه چندان دور، محصولات این شرکت با نام یک و یک تولید می&zwnj شد، ولی در حال حاضر تمام محصولات این شرکت با نام شهره تولید و به بازار عرضه می&zwnj گردد.



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-6232-%da%af%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d9%83%d8%a7%d8%b1%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d9%8a-%d8%b4%d8%b1%d9%83%d8%aa-%d9%83%d8%b4%d8%aa-%d9%88-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa-%da%af%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%86/
  • ۹۵/۰۵/۲۲
  • امیر نوروزی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی