چکیده :
اهداف اولیه این پایان نامه کاربرد تحلیل های غیر خطی در بررسی رفتار لرزه ای ساختمان های با مقاطع سد نورد کوتاه مرتبه دو طبقه تا میان مرتبه ۵ طبقه در برابر نیروی جانبی مثل زلزله و تعیین سطوح عملکرد ۱PBD می باشد که برای رسیدن به این امر نیاز به تحلیل استاتیکی غیر خطی است . در این پروژه از روش تحلیل غیر خطی است . در این پروژه از روش تحلیل غیر خطی با نرم افزار ۲۰۰۰SAP استفاده می شود که به مروری برفصول می پردازیم .
در فصل اول در ابتدا سازه های سرد نورد و شرایط آن در ایران توضیح داده شد سپس به بررسی تزها و مقالات استفاده شده در این پایان نامه و ادبیات فنی سرد نورد پرداخته شد و رفتار انواع دیوار برشی مورد قبول در AISI را توضیح داده و نحوه گیردار کردن اتصالات تحت ازمایش های چرخه ای را نشان داده است . در انتهای فصل روش های ارزیابی سازه های سرد نورد و محاسبه تغییر مکان هدف توضیح داده شده است .
در فصل دوم پایان نامه به بررسی تحلیل استاتیکی غیر خطی بارگذاری ها و روند طراحی براساس آیین نامه انجام می شود و تمام کنترل های لازم صورت گرفته است هم چنین طراحی انواع سقف های سرد نورد توضیح داده می شود .
در فصل سوم به بررسی تحلیل غیر خطی سازه های سردنورد ۲ طبقه با پایه های مفصلی و گیر دار و سازه ۵ طبقه با پایه های گیر دار پرداخته و رفتار سازه با دیوار های برشی با برد های لایه ای جهت دار همراه با بازشوی درب و دیواره برشی با المان صفحه ای بررسی شده است و در قسمت بعد یاثر بارگذاری های زلزله یکنواخت و مودی در دو جهت X و Y پرداخته شده و روند تمام نمودار ها با هم مقایسه شده و نسبت های برش پایه بررسی می شود . با توجه به این تحلیل ها می توان اثر برد گچ و اثر باز شو را در سازه های سرد نورد مورد را بررسی گرده و رفتار سازهها با اجزای به نظر کم اهمیت که اثر خوبی در باربری جانبی یا ثقلی دارد بررسی می شود . البته باید معایب این سازه ها نیز مورد توجه قرار داد و در ضمن فرهنگ سازی این موضوع نیز مهم می باشد .
فرمت :pdf
تعداد صفحه :۱۹۴
لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-3478-%d8%aa%d8%ad%d9%84%db%8c%d9%84-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%ba%db%8c%d8%b1%d8%ae%d8%b7%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d8%b1%d9%81%d8%aa%d8%a7%d8%b1-%d9%84%d8%b1%d8%b2%d9%87/
- ۹۵/۰۵/۱۱